duminică, 9 februarie 2014

Face painting copii la Happy park


Petrecerile aniversare nu sunt complete fara face painting. Copiii adora sa fie pictati pe fata, sa se transforme in diferite personaje. Pictura pe fata la petreceri de copii este o adevarata minune. Cu  face-painting profesionist realizat de echipa noastra va stam la dispozitie pentru orice eveniment.

Suntem prezenti  la Happy park la aproape toate petrecerile pentru copii. 



servicii de face painting si body painting.. Face painting la gradinita, pictura pe fata, face painting, Pictura pe fata profesionista,pret picturi pe fata, activitate de picturi pe fata, activitate de face painting, ateliere de picturi pe fata si modelaj de baloane, culori face painting,face painting pret,face painting tutorial,face painting rabbit,face painting copii,face painting fox,face painting ideas,





face painting boys

 

picturi pe fata, face painting, body painting, picturi pe fata copii, picturi pe fata la petreceri, pictura pe fata, picturi pe fata usoare,picturi pe fata pisica,modele picturi pe fata pentru copii,picturi pe fata fluturas,picturi pe fata pret,picturi pe fata pentru copii poze,picturi pe fata vulpe,picturi pe fata iepuras

 Vopselele pentru face painting sunt facute din materiale non-toxice si in perfecta siguranta pentru pielea copiilor, pictura pe fata poate fi una din partile cele mai amuzante ale unei petreceri.



Pictura pe fata profesionista pentru copii si adulti. Ne deplasam oriunde in Romania pentru evenimente private sau corporate si carnavale.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O pictura simpla cu flori folosind puncte si linii

 O pictura pe fata simpla  folosind pucnte si linii 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...